Home

Kindkans is een applicatie speciaal ontwikkeld voor passend onderwijs. Samenwerkingsverbanden hebben een oplossing nodig om de ondersteuning in de regio vorm te geven. Het verdelen van middelen, het toewijzen van arrangementen of toelaatbaarheidsverklaringen of het gezamenlijk vergaderen met onderwijs, gemeente en zorg faciliteert Kindkans voor het primair en voortgezet onderwijs. 

ParnasSys- en SOMtoday-scholen zullen ervaren dat Kindkans perfect faciliteert door de koppeling met deze pakketten. Maar zeker ook de scholen die andere pakketten gebruiken zoals ESIS of Magister, kunnen Kindkans gebruiken binnen het samenwerkingsverband.

Met Kindkans wordt al gewerkt vanaf schooljaar 2012-2013. ‘Dit hadden we jaren eerder moeten hebben’, wordt er gezegd door de gebruikers! De komende tijd zal er worden doorontwikkeld. Zo is het naast arrangementen nu ook mogelijk om toelaatbaarheidsverklaringen toe te voegen met een start- en einddatum. Deze kunnen ook verbonden worden aan budgetten en aan verantwoordelijke personen. Tevens is het mogelijk om evaluaties rondom de arrangementen en toelaatbaarheidsverklaringen op te nemen. Zie voor recente updates deze pagina

Agenda

  1. Productvoorstelling Kindkans
  2. Productvoorstelling Ultimview
Bekijk de hele agenda ›

Nieuws

  • VIDEO: Kindkans als hulpmiddel bij passend onderwijs

    Kindkans is een applicatie die speciaal ontwikkeld is voor passend onderwijs. Het helpt samenwerkingsverbanden om ondersteuning vorm te geven. Voor scholen is het heel efficiƫnt, want aanmeldingen bij het samenwerkingsverband kunnen dankzij Kindkans gewoon in het eigen leerlingvolgsysteem!

Lees meer nieuws ›